Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Camps evita donar proves per rebatre les acusacions de corrupció que li han fet

El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha assegurat avui que s’acabarà demostrant que totes les acusacions que se li han fet en el marc del cas Gürtel són falses. Ha dit que està preparat per a aguantar l’estona llarga que preveu que queda perquè s’aclareixin tots els aspectes del cas, per bé que l’oposició l’ha acusat de no donar cap dada que ho provi.

Redacció
Redacció 12/03/2009

Durant la seva compareixença a la sessió de control del Parlament valencià, ha dit: ‘Tot caurà pel seu propi pes, però sóc conscient que tot té uns temps i uns terminis i ja he dit que queda una estoneta llarga. Però al final es veurà que res del que s’ha dit és cert’. En acabar el seu parlament, tots els diputats populars l’han aplaudit intensament.

El portaveu del PSPV, Ángel Luna, ha ressaltat que la falta d’arguments que exhibeix Camps el converteixen en un ‘sospitós sense coartada’, mentre que el cap del Bloc i diputat de Compromís Enric Morera li ha preguntat si podia afirmar ‘de manera solemne i clara, davant de tots els valencians i valencianes, que des que és president del País Valencià no ha acceptat mai cap regal en consideració de la seva funció per a la consecució d’un acte no prohibit legalment’. Per respondre la pregunta, Camps s’ha aixecat del seu escó i tan sols ha dit: ‘No’.

La portaveu de Compromís, Mònica Oltra, li ha preguntat sobre la imputació de l’exvicepresident del Consell Víctor Campos, però Camps només ha respost que defensava ‘la innocència absoluta de totes les persones’ citades en l’auto de l’Audiència espanyola.