Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Caixa Catalunya prioritza Madrid?

El Govern català i les Caixes d’estalvi intenten justificar els seus ingents beneficis trimestre a trimestre amb allò que les entitats inverteixen en obra social. El problema apareix quan aquestes […]

Redacció
Redacció 10/11/2008

El Govern català i les Caixes d’estalvi intenten justificar els seus ingents beneficis trimestre a trimestre amb allò que les entitats inverteixen en obra social. El problema apareix quan aquestes inversions se’n van a parar a l’estranger i l’obra social es destina a aquells que no aporten res a les caixes i ja obtenen ‘subvencions’ i diners per invertir de la gran caixa que representen els pressupostos estatals.

Aquests dies hem sabut que Caixa Catalunya destina aquest any 30 milions a finançar 539 habitatges per a joves a Madrid. En total són cinc promocions a la localitat madrilenya d’Arganda del Rey.

No ens queixem que s’inverteixi en habitatge jove, però si que sobta que es faci en habitatge jove a Madrid. Una mostra més del concepte de servei públic i de pàtria que tenen a Caixa Catalunya, controlada per l’exministre espanyol de Defensa socialista, Narcís Serra.