Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

La recollida de vot anticipat de Barcelona, sobre el mapa

La d’aquest diumenge a Terrassa és l’última consulta abans que els referèndums arribin a la capital del país el proper 10 d’abril, en la que serà la consulta sobre la independència més mediàtica de totes. I tot i que faltin dos mesos llargs per la cita, la plataforma Barcelona Decideix ja fa setmanes que recull vot anticipat, aquests dies ha intensificat la recollida de sufragis. Per una banda, s’ha iniciat la recollida de vot al Camp Nou i aquest dissabte centenars de socis blaugranes van poder votar aprofitant el Barça-Santander. A més els responsables de Barcelona Decideix també han preparat un Google Maps que permet localitzar tant els punts de votació permanents com els mòbils damunt el mapa de Barcelona.

Redacció
Redacció 23/01/2011

La d’aquest dissabte ha estat la primera de les cinc jornades de recollida de vot anticipat programades al Camp Nou, on el FC Barcelona ha facilitat les instal·lacions perquè es pugui votar tant a dins com a fora de l’estadi. Les properes cites seran el 6 i el 20 de febrer i el 6 i el 20 de març.

Seu permanent a Plaça Catalunya

A banda d’aquestes ubicacions temporals, la plataforma ha anunciat que des d’aquest dijous s’ha instal·lat de forma permanent a la plaça de Catalunya de la capital catalana, després que la Fundació Catalunya Estat hagi cedit l’espai gratuïtament a Barcelona Decideix tant per a publicitat com a local logístic de l’organització. En la presentació d’aquest acord, el cap de campanya de Barcelona Decideix, Xavier Martínez,va demanar a la ciutadania ‘que s’impliquin per difondre aquesta iniciativa penjant les pancartes de Barcelona Decideix als seus balcons’.