Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Aznar, advocat

Aznar no en té prou amb influir el PP encara ara, influint als candidats que han de donar suport a Rajoy i imposant a Pizarro com a “figura” econòmica. No […]

Redacció 06/02/2008

Aznar no en té prou amb influir el PP encara ara, influint als candidats que han de donar suport a Rajoy i imposant a Pizarro com a “figura” econòmica. No en té prou en deixar anar artefactes explosius de manipulació informativa a través de les seves FAES, ja sigui amb vídeos demagògics o amb manifestos i textos plens de falsedats. L’expresident espanyol tampoc en té prou amb escriure bestsellers pamfletaris publicats per editorials “catalanes”. Tampoc en té prou amb assessorar multinacionals a raó de 10.000 euros mensuals. Tampoc en té prou impartint classes a Georgetown per martiri dels soferts estudiants nordamericans. Tampoc en té prou de viatjar en primera intimidant la resta de passatgers. Ni fent de conferenciant. Ni d’assessor immobiliari o dels negocis del seu gendre Agag.

No, Aznar no en té prou amb tot això, i ha decidit tornar a la seva vocació de joventut, quan va treure’s els estudis de Dret abans de fer-se funcionari i dedicar-se posteriorment a la política. Aznar ha decidit donar-se d’alta al Col·legi d’advocats de Madrid, i encara que no ho hagi fet mai, es dedicarà a exercir d’advocat. Esperem que els seus litigis siguin tan mediocres com les seves conferències, i passin desapercebuts, perquè si decideix posar-se en plan guerrer com amb les FAES el retorn d’Aznar promet ser temible. Quantes hores té al dia, aquest senyor? És que no dorm mai?