Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Cremen la pantalla gegant de Tele5 a Terrassa que retransmetia el partit de la selecció espanyola

|

- Publicitat -

Minuts abans de la crema, una cinquantena d’independentistes s’han aplegat al darrere del pati de cadires. Quan Tele5 mostrava els jugadors saltant al terreny de joc, han desplegat estelades i cartells en contra de la retransmissió. Les gairebé dues-centes persones que omplien les cadires han marxat corrents mentre la policia ha apagat el foc amb uns extintor.

Endavant havia avisat: ‘Aturarem l’acte espanyolista. Aturarem la retransmissió del partit de la selecció espanyola en pantalla gegant que TELECINCO vol realitzar dissabte davant l’Ajuntament de TERRASSA. Terrassa no és Espanya. Els Països Catalans no som Espanya’.

Publicitat

L’alcalde ha lamentat en una nota de premsa ‘que s’hagi volgut imposar per la força la voluntat de boicotejar un acte cívic i esportiu de suport a un dels nostres conciutadans més reconeguts internacionalment’.

Suport a Xavi Hernández

L’Ajuntament de Terrassa havia col·laborat amb l’organització d’aquest esdeveniment per donar suport al jugador terrassenc Xavi Hernández i ‘perquè aquest fet suposarà una important projecció de la ciutat’, segons el comunicat emès pel consistori. A més del programa especial, Tele 5 ha fet una connexió en directe des de Terrassa a l’informatiu del migdia.

ERC, soci de l’equip de govern municipal, i CiU havien lamentat la iniciativa del consistori, titllant-la de provinciana, mentre que PSC i PP hi havien mostrat un suport entusiasta.

Foto: Avui.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut