Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Albiol assegura que Junqueras i Puigdemont “estan escalfant l’ambient perquè busquen el conflicte social i polític”

El líder del PP català, Xavier Garcia Albiol, creu que el Govern “és conscient que no hi haurà referèndum” i que “estan calentant l'ambient perquè busquen el conflicte social i polític”. A més a més, veu possible altercats al Parlament i no descarta “algun tipus de tancament o acampada”.

Redacció
Redacció 17/08/2017
“Junqueras i Puigdemont són conscients que no hi haurà referèndum però sí que estan escalfant l'ambient perquè busquen el conflicte polític i social al carrer”, així ho assegurava el líder del PP català, Xavier García Albiol en una entrevista al digital Crónica Global.
 
“Tots els episodis viscuts en els darrers mesos responen a dues raons: al desconcert dels independentistes davant d'un escenari que preveien de major suport social que no es dóna i una clara voluntat de seguir creant un relat per mantenir viu un relat que cada vegada té menys suport entre la ciutadania”, constatava.
 
Preguntat per possibles altercats si se suspèn la Llei del Referèndum, Albiol responia que “estic convençut que el Govern i la CUP busquen tensió social que, per part de grups minoritaris, pot acabar en fets violents. Em refereixo a entorns de la CUP. Aquesta actitud d'incendiar els carrers té molts riscos, fins i tot físics”.
 
Acampades al Parlament
 
El líder del PPC veu fins i tot possible una acampada al Parlament de Catalunya: “Lamentablement pot passar qualsevol episodi esperpèntic. Que es produeixi algun tipus de tancament o acampada no és descartable” i afegia que “necessiten mantenir el seu relat per continuar enganyant a la població”.