Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

A la “Feria de Abril”(la fira dels horrors) tot és possible i tot és permès

Segon accident a la zona d'atraccions en l'edició d'enguany de la “Feria de Abril” de Catalunya, al recinte del Fòrum de Barcelona. Una fira plena de polèmica, subvencionada per les administracions catalanes i amb denuncies als jugats per apropiacions indegudes de les seves juntes. Fins i tot actualment dos grups de socis es disputen la propietat de la Feria de Abril i amb greus acusacions mútues, malgrat això els partits polítics bramen per assistir-hi. Dos accidents en pocs dies tant sols ho pot aguantar una organització molt ben posicionada dins de les administracions, com diu un dels companys de la dona ferida, “les instal·lacions no acomplien amb les mesures de seguretat requerides”, una greu acusació que mereix un autèntica revisió dels permisos i garanties de la “Feria de Abril”.

Redacció
Redacció 03/05/2015

Tant sols una organització molt ben connectada amb les administracions públiques pot aguantar dos greus accidents i les disputes per corrupció

Les imatges que haurien enregistrat unes càmeres que estaven al recinte podrien aclarir què és el que va passar exactament aquest dissabte al vespre. Es tracta del segon accident enguany en la zona d'atraccions de la fira, després que dues noies patissin ferides de diversa consideració quan un dels braços de l'atracció 'La Rana Show' fallés i les ocupants caiguessin a terra, el passat dia 24 d'abril. L'afectada més greu, de 28 anys, va patir un traumatisme cranial i una fractura de peu i va ser traslladada a l'Hospital del Mar, mentre que la seva germana, de 19 anys i que anava a la mateixa cistella, va ser atesa 'in situ' pels serveis mèdics de la Fira per una forta contusió.

Els organitzadors aprofiten que els polítics bramen per participar i visitar la Feria per alentir les mesures de seguretat i d’higiene

Cap altre fira tindria les facilitats que ha tingut sempre la Feria de Abril, fins i tot aquest any dues entitats la volien organitzar i el litigi està als jutjats, malgrat que avui se sap que l’anterior president Garcia Prieto i alguns els seus col·laboradors han estat denunciats la Feria segueix endavant sense cap problema, la política ho facilita tot.