Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

8 anys del directe!cat i 673.000 gràcies

El directe!cat és el diari digital de referència dels que votaran Sí a la independència de Catalunya i des del seu naixement s’ha consolidat entre els 5 primers mitjans de comunicació en català, superant les 673.000 visites úniques. Un projecte en constant evolució  que prepara novetats pels propers mesos que adaptaran el projecte al moment que estem vivint. El digital  de fa vuit anys explica l'actualitat política, econòmica i social de casa nostra des d'una perspectiva diferent, i amb la voluntat de ser una eina d'anàlisi i informació en el camí cap a la plenitud nacional. 

Redacció
Redacció 16/04/2015

Ho expliquem diferent

Com a mitjà implicat en el procés volem explicar les coses d’una manera diferent, vam començar des de baix, amb moltes dificultats i, poc a poc,  hem consolidat un projecte que avui és present a la xarxa amb més força que mai. Com a projecte comunicatiu hem volgut establir aliances amb altres mitjans dels territoris de parla catalana i ho hem fet amb la Veu del País Valencià, La Clau de la Catalunya Nord, l’Ara Girona, Contrapunt.cat i l’Ara Vallès i en els propers dies tancarem altres acord en el mateix sentit. També hem creat un nou mitjà dedicat a la cultura tradicional i popular, el festadirecte.cat, que en un any ha consolidat un públic propi.

Interacció entre el directe!cat i els nostres lectors

El directe!cat també treballa per explotar al màxim les possibilitats d'interacció i de participació dels lectors i en aquest sentit ofereix els blogs de l'indirecte!cat a tots aquells que vulguin ser part activa del projecte de nou país.

En constant evolució

No ens aturem, preparem novetats pels proper mesos i nous acords de col·laboració per consolidar un projecte diferent i arrelat al nou país que molts volem. Vuit anys són molt poc temps, però han estat intensos i volem seguir en aquest camí i aprofitar els canvis tan ràpids que es produeixen en els mitjans de comunicació de casa nostra.  Gràcies, moltes gràcies per aquests vuit anys, per seguir-nos i acompanyar-nos, no us defraudarem.