Dissabte, 29 de gener de 2022 - Edició 1283
La República

Front Obrer rebenta la intervenció d’Ada Colau en la jornada de l’habitatge del CCCB

L’organització política ha esperat el torn de la batllessa per boicotejar l’acte i ha retret a Colau la trajectòria de l’Ajuntament de Barcelona

Redacció 27/09/2021

L’organització Front Obrer ha boicotejat la intervenció d’Ada Colau en la jornada de “L’habitatge en temps de pandèmia” que s’havia organitzat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Poc segons després que l’alcaldessa de Barcelona comencés a parlar un militant ha intervingut i ha impedit que Colau pogués parlar.

Els activistes antidesnonaments han recriminat a la batllessa “que no han fet ni canviat res” i que “no estan resolent els problemes de la classe treballadora”. Han plantejat diversos aspectes: les cues de la fam, alternatives dels joves, desnonaments, misèria en els barris.

Colau ha respost que “estaven parlant de desnonaments que són problemes reals” i s’ha defensat dient que l’Ajuntament n’ha aturat milers. Finalment també els ha demanat que no alcessin la veu i que mantinguessin la calma. A continuació, els ha dit que ja s’havien expressat i que deixessin parlar als altres.

Els militants de Front Obrer, abans d’abandonar la sala han corejat la consigna: “Fora els comuns de les institucions” i han lamentat que “la gent està farta de les vostres mentides”.