Dilluns, 16 de Setembre de 2019 - Edició 417
La República

Xavier Puig, president en funcions de la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social

ACN Barcelona.-Xavier Puig ha estat nomenat president en funcions de la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (Ecas). Ostentarà el càrrec de manera interina durant el mandat de la Junta Directiva […]

Avatar
Agències 05/09/2019

ACN Barcelona.-Xavier Puig ha estat nomenat president en funcions de la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (Ecas). Ostentarà el càrrec de manera interina durant el mandat de la Junta Directiva actual, que acaba l’octubre de l’any vinent. Després se celebraran eleccions. Puig substitueix en el càrrec Sonia Fuertes, que s’incorpora a l’àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona com a comissionada d’Acció Social. Des de l’Ecas se li ha agraït les aportacions “valuoses” que ha fet al llarg dels quinze anys de trajectòria de la federació. Puig és educador social i diplomat en magisteri i en direcció d’organitzacions no governamentals, i forma part de la Junta Directiva de l’Ecas.

Fins ara, Puig ostentava el càrrec de vicepresident, i en nom de la federació és també vocal de la Junta Directiva de la Confederació del Tercer Sector Social.

Relacionats