Dissabte, 20 de Juliol de 2019 - Edició 359
La República

Wyoming trenca el discurs del progressisme espanyol i es mulla pels Jordis: “Són presos polítics”

El Gran Wyoming, presentador del programa El Intermedio, sempre ha sigut una de les veus més ben valorades del món denominat “progressista espanyol”. Aquest corrent, que en el cas català […]

Redacció
Redacció 22/10/2018


El Gran Wyoming, presentador del programa El Intermedio, sempre ha sigut una de les veus més ben valorades del món denominat “progressista espanyol”. Aquest corrent, que en el cas català ha brillat per la seva absència o per la crítica contra l’independentisme, ha de fer front al debat que l’estrella mediàtica va encetar a La Sexta Noche sobre els Jordis: “Hi ha un mite que diu que aquests senyors no són presos polítics, són a la presó per saltar-se la llei. Si és així, aleshores a aquí no hi ha hagut mai presos polítics. Amb Franco els que anaven a la presó era per saltar-se la llei. Ells per què hi són? Per atracar? Robar? Pegar algú?”.

El showman, que considera “totalment injusta” la presó de Sànchez i Cuixart, assevera que la justícia està “en mans de qui està, i qui no ho sàpiga que ho miri”: “L’expresident del Tribunal Suprem diu que aquí no hi ha rebel·lió ni res”. En aquest mateix sentit, critica la manera en la qual fou designat Llarena, “ja no entra del que és la llei, no li corresponia, es van saltar els requisits. Ho van impugnar i el van treure per posar-lo mitjançant una altra via. Quan Jueces por la Democracia ho va impugnar, no van acceptar-ho. Per què ha de ser ell?”.

Relacionats