Diumenge, 21 de Juliol de 2019 - Edició 360
La República

Villarejo, en presó provisional, podria quedar en llibertat amb mesures cautelars

L’excomissari Villarejo podria tenir els dies comptats privat de llibertat. La justícia espanyola, un cop més, demostra la seva imparcialitat i el jutge podria estar estudiant deixar a Villarejo en […]

Redacció
Redacció 06/12/2018
El comissari Villarejo, en una imatge d'arxiu

L’excomissari Villarejo podria tenir els dies comptats privat de llibertat. La justícia espanyola, un cop més, demostra la seva imparcialitat i el jutge podria estar estudiant deixar a Villarejo en llibertat provisional amb un arrest domiciliari o una pulsera telemàtica. Segons l’agència de noticies Europa Press, aquesta opció s’estaria contemplant després que l’Audiència Nacional denegués la seva llibertat el passat 20 de novembre.

El comissari jubilat, que porta a la presó des del 5 de novembre de l’any passat, podria quedar sota un sistema de “presó a mesura”, un article de la Llei General Penitenciària que al·lega “una raó de salut o que l’internament suposi un greu perill per la seva salut” tot i que mai s’hagi sol·licitat la llibertat per aquests motius.

A Villarejo se l’investiga per delictes d’organització criminal i blanqueig, cofet, descobriment i revelació de secrets, així com extorsió utilitzant la Policia Nacional per obtenir informació amb la que xantatjava i obtenia benefici propi.

Relacionats