Dimarts, 20 d'Agost de 2019 - Edició 390
La República

[Vídeo] Van den Eynde canta les quaranta als jutges del TS pel tracte vexatori contra els líders republicans

El judici de la vergonya ja ha començat. La primera intervenció de la defensa ha estat a càrrec de l’advocat d’Oriol Junqueras i Raül Romeva, Andreu Van den Eynde. Durant […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 12/02/2019
Andreu Van Den Eyden, advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva

El judici de la vergonya ja ha començat. La primera intervenció de la defensa ha estat a càrrec de l’advocat d’Oriol Junqueras i Raül Romeva, Andreu Van den Eynde. Durant les qüestions prèvies al judici de l’1-O i abans que comencin els interrogatoris, el lletrat català no s’ha arrugat a l’hora d’enumerar tots els drets que la justícia espanyola ha vulnerat als presos polítics. L’advocat ha fet entrar en contradicció el relat acusador quan ha llegit una llista de drets que emanen de la Constitució Espanyola i que la judicatura espanyola no ha respectat durant el procediment.

Tracte degradant, insults, vexacions, la manca de llibertat, vulneració de la llibertat i comunicacions, llibertat de circulació i d’expressió, dret a reunió i manifestació, suspensió de funcions, drets processals i fins i tot han vulnerat la llibertat de culte en referència a la prohibició d’anar a missa a Oriol Junqueras quan estava empresonat a Soto del Real.

Relacionats