Dimarts, 20 d'Agost de 2019 - Edició 390
La República

[Vídeo] Un micro obert després d’un debat destapa la vil estratègia de Ciudadanos contra Catalunya

Un micro obert ha deixat en evidència tota una campanya electoral. La candidata de Ciudadanos per Burgos, Aurora Nacarino-Brabo, no sabia que tenia encara el micròfon encès en acabar un […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 18/04/2019
Arrimadas provocant als independentistes

Un micro obert ha deixat en evidència tota una campanya electoral. La candidata de Ciudadanos per Burgos, Aurora Nacarino-Brabo, no sabia que tenia encara el micròfon encès en acabar un debat sobre despoblació, repte demogràfic i medi rural amb Ignacio Cosidó (PP), Pablo Fernández (Podemos) i Isaura Leal (PSOE) i ha quedat retratada.

Tot i que el tema sobre la taula no tenia res a veure amb Catalunya, la candidata de Ciudadanos ha atacat gratuïtament la del PSOE parlant dels independentistes que “van donar un cop d’Estat” i que aquests són els socis de Pedro Sánchez. En acabar el debat, però, Nacarino-Brabo s’ha volgut disculpar amb la candidata socialista per l’enganxada: “Isaura, no t’enfadis. Saps que jo compleixo ordres i em resulta profundament desagradable”.

Està clar que la campanya de Ciudadanos es basa en l’odi a Catalunya i atacar els altres partits unionistes per a veure qui és més papista que el Papa. El comentari de Nacarino-Brabo fa evident que molts dels candidats estan obligats a parlar de Catalunya i els independentistes en qualsevol debat per a generar crispació i catalanofòbia. Han quedat retratats:

Relacionats