Dilluns, 19 d'Agost de 2019 - Edició 389
La República

[Vídeo] L’antifeixisme es planta contra un acte de VOX a Tarragona

L’antifeixisme es planta contra la celebració de les Jornades de Formació de Vox celebrades aquest dissabte a Tarragona, on han viscut moments de tensió i enfrontaments dialèctics amb els ultres espanyolistes. Ambdós […]

Redacció
Redacció 17/11/2018
Antifeixistes, contra un acte de VOX a Tarragona/ Twitter @Arran_Tarragona

L’antifeixisme es planta contra la celebració de les Jornades de Formació de Vox celebrades aquest dissabte a Tarragona, on han viscut moments de tensió i enfrontaments dialèctics amb els ultres espanyolistes. Ambdós grups s’han xiulat, escridassat i propinat insults i els moments de més crispació s’han viscut quan un simpatitzant de VOX ha provocat els antifeixistes per després tancar-se en un establiment. Des de dins, ha intentat agredir un càmera de televisió.

Fins i tot la presidenta provincial de VOX a Tarragona, Isabel Lázaro, s’ha apropat a provocar els antifeixistes al barri tarragonès de Bonavista. Els Mossos d’Esquadra han intervingut en diverses ocasions per evitar que la situació empitjorés.

AMPLIACIÓ.-Una trentena de persones es mobilitzen a Lleida per mostrar el seu rebuig a la convocatòria d’un acte de VOX

Una trentena de persones s’han manifestat aquest dissabte a Lleida per mostrar el seu rebuig a la convocatòria d’un acte de VOX a la capital del Segrià. La protesta, difosa a través de les xarxes socials, ha començat a la plaça dels Pagesos. Des d’aquest punt, els assistents han fet una petita marxa pel passeig de Ronda, fins arribar a les portes del local de la Casa d’Extremadura de la ciutat, on han cridat consignes com ara “Lleida serà la tomba del feixisme” o “Fora els feixistes dels nostres barris”. La mobilització, que ha transcorregut sense incidents, s’ha dissolt a les dotze del migdia, poc després que els participants enganxessin una de les seves pancartes a la paret de l’edifici del davant de les instal·lacions del centre extremeny.

Relacionats