Dilluns, 19 d'Agost de 2019 - Edició 389
La República

[Vídeo] Joan Queralt denuncia com “li estan fent el llit” a Trapero en el judici de l’1-O

El jurista Joan Queralt ha denunciat al programa Més 324 que -al judici de l’1-O- “li estan fent un llit impressionant” al Major dels Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero pel […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 05/03/2019
Josep Lluís Trapero, arribant a l'Audiència Nacional / ACN

El jurista Joan Queralt ha denunciat al programa Més 324 que -al judici de l’1-O- “li estan fent un llit impressionant” al Major dels Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero pel seu judici a l’Audiència Nacional, on té una causa oberta per rebel·lió. “I ell d’això no es pot defensar”, ha criticat Queralt, que ha previst que tot el que s’està dient sobre ell al Tribunal Suprem es portarà a l’AN. “I quedarà que quan van treure Trapero, els Mossos van anar com una seda”, ha afegit, per apuntar que “la canallada és aprofitar un procés per a ser utilitzat per un altre procés”.

D’altra banda, l’advocat Marc Molins ha dit que la possibilitat que es porti una part de la causa a l’AN i acabi en l’altre procediment “no s’hauria d’acceptar” i dubta que així es faci. “Però si és una mostra de com es pot generar dos judicis sobre pràcticament el mateix fet”, ha dit.

Relacionats