Dilluns, 23 de Setembre de 2019 - Edició 424
La República

[Vídeo] Graven una professora de 3r d’ESO fent proselitisme unionista radical a classe

Ciudadanos s’ha encarregat de difamar sobre l’escola catalana. Ha carregat l’opinió pública espanyola sobre com l’escola catalana adoctrina. La guerra bruta de l’unionisme falsejant, mentint i inventant per atacar els […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 30/10/2018
IES Leopoldo Querol

Ciudadanos s’ha encarregat de difamar sobre l’escola catalana. Ha carregat l’opinió pública espanyola sobre com l’escola catalana adoctrina. La guerra bruta de l’unionisme falsejant, mentint i inventant per atacar els republicans encara que sigui a costa d’uns dels pilars bàsics d’un Estat del benestar com és l’educació, no ha tingut els fruits esperats entre la ciutadania catalana.

De fet, on és Ciudadanos per a denunciar aquest greu cas d’adoctrinament a les aules a un institut català. Uns alumnes de l’IES Leopoldo Querol a Vinaròs han gravat la seva professora de plàstica. Els alumnes de tercer d’ESO han pogut copsar el discurs radical unionista espanyol que la professora els inculca. L’àudio va ser entregat als pares dels alumnes i aquests van decidir difondre’l a través de les xarxes amb el perfil del CNICatalunya.

La professora assegura que “el tema de Catalunya és molt gros” i que “hi ha famílies dividies i que no es parlen al Nadal” i que hi ha gent violenta que “cremen cotxes o donen bufetades o insulten”. La professora assegura als seus alumnes que viuen a un país que es diu Espanya i que Catalunya no és ni serà mai un Estat i que la gent que posa banderes espanyoles no és nacionalista. També justifica la presó perquè “la violència està penada al codi penal”. Fins i tot assegura que la gent marxa de Catalunya que hi ha “assetjament a la feina, comiats” i que “això està passant ara”. Aquí l’àudio sencer.

Relacionats