Dilluns, 19 d'Agost de 2019 - Edició 389
La República

[Vídeo] El pare de Junqueras trenca el silenci: “els que no són de la meva corda ens desitgen la mort”

La família d’Oriol Junqueras defuig dels focus i les càmeres. No obstant això, Artur Junqueras, pare d’Oriol Junqueras, vicepresident legítim del Govern empresonat per les seves idees polítiques cíviques, democràtiques […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 26/11/2018
Artur Junqueras al Tot es mou

La família d’Oriol Junqueras defuig dels focus i les càmeres. No obstant això, Artur Junqueras, pare d’Oriol Junqueras, vicepresident legítim del Govern empresonat per les seves idees polítiques cíviques, democràtiques i pacífiques, ha visitat avui el plató del programa ‘Tot es mou’ de TV3. Ho ha fet per a acompanyar la presentació del llibre de comptes infantils del seu fill i també ha explicat com viu la família aquests moments difícils i profundament injustos.

Artur Junqueras ha explicat de manera emotiva com de dur és marxar del centre penitenciari quan ha anat a visitar el seu fill. També explica que només ha pogut tenir un vis a vis amb ell i que, per tant, només s’han pogut abraçar una vegada durant tot aquest temps.

Totes les families dels presos polítics i exiliats ho estan passant malament i totes agraixen les mostres de suport. També Artur Junqueras que ha agraït l’escalf de totes aquelles persones que els mostren comprensió i ajuda. D’altra banda, ha assegurat que aquelles persones que no són de la seva corda els desitgen la mort “ojalá et moris” ha exclamat. Aquí el moment:

Relacionats