Dimarts, 23 de Juliol de 2019 - Edició 362
La República

[Vídeo] Cs i Arrimadas s’autodestrueixen en només 30 segons

El programa d’ahir de Salvados va regalar una de les imatges més representatives del que és Ciudadanos. En un moment del programa, on Inés Arrimadas debatia amb Irene Montero, de […]

Redacció
Redacció 11/02/2019

El programa d’ahir de Salvados va regalar una de les imatges més representatives del que és Ciudadanos. En un moment del programa, on Inés Arrimadas debatia amb Irene Montero, de Podemos, sobre diferents temàtiques de l’actualitat política, es va poder veure com la formació taronja preparava el debat amb el següent criteri: “Aquests tipus de formats són pura actitud, o sigui la gent al final…”. Arrimadas, que veu per on van els trets, talla ràpidament la conversa per alertar amb un “que sí, que sí, vigila que tinc un micro” que el diàleg podia ser captat per les càmeres.

L’assessor, tot i l’avís, segueix, “o sigui, al final és pura actitud, o sigui, al final, la gent és: em cau bé. Em sembla que tal… És molt millor. Doncs mira que bé que ho explica, tot i que no m’estic assabentant de res del que diu. No m’he quedat amb cap dada ni amb cap percentatge, però ho explica molt bé”.

Un fragment on la xarxa no ha passat per alt i exposa com la formació taronja viu de la imatge que ofereix.

Relacionats