Dimarts, 18 de Juny de 2019 - Edició 327
La República

[Vídeo] Borrell compara els 21 punts de Torra amb “esmorzar nens crus”

El ministre d’Exteriors espanyol, Josep Borrell, va parlar ahir a ‘Telemadrid’ amb l’objectiu de rascar el màxim de vots possibles de cara al 28-A negant qualsevol mena de diàleg del […]

Redacció
Redacció 22/02/2019
Josep Borrell, ministre d'Exteriors / Gobierno

El ministre d’Exteriors espanyol, Josep Borrell, va parlar ahir a ‘Telemadrid’ amb l’objectiu de rascar el màxim de vots possibles de cara al 28-A negant qualsevol mena de diàleg del Gobierno amb la Generalitat. A banda d’assegurar que “es falso que se negociara un mediador”, també va afirmar que “es una falsedad que el Gobierno aceptara los 21 puntos de Torra” en relació a les demandes que el president de la Generalitat va fer a Pedro Sánchez en la reunió que van tenir el passat 20 de desembre a Barcelona.

“Sería muy grave que el Gobierno hubiese aceptado los 21 puntos de Torra. También sería muy grave que yo desayunara niños crudos. Pero ni se han aceptado los 21 puntos ni desayuno niños crudos. Vamos a discutir sobre la realidad”, ha dit, amb total tranquil·litat als platós de la televisió pública madrilenya.

Relacionats