Dijous, 19 de Setembre de 2019 - Edició 420
La República

Un testimoni no declara per vertigen

El secretari dels atestats de la investigació de la policia judicial de la Guàrdia Civil a Catalunya no ha pogut prestar aquest dimarts declaració en el judici pel procés independentista […]

Avatar
Agències 26/03/2019
Exterior del Tribunal Suprem / ACN

El secretari dels atestats de la investigació de la policia judicial de la Guàrdia Civil a Catalunya no ha pogut prestar aquest dimarts declaració en el judici pel procés independentista tal com estava previst, perquè es troba indisposat amb vertigen, per la qual cosa la seva compareixença s’ha ajornat.

En acabar la declaració del primer testimoni del dia –que s’ha allargat durant unes cinc hores i mitja–, la del tinent coronel de l’Institut Armat Daniel Baena, el metge forense del tribunal ha comunicat als magistrats que el secretari dels atestats no estava en condicions de declarar.

El guàrdia civil estava citat a les 16.00 hores, però en arribar al Tribunal Suprem ha hagut d’esperar a què acabés la compareixença de Baena. Mentrestant, ha patit una indisposició per la qual a més s’ha hagut de medicar.

De moment, la declaració del secretari, subordinat del tinent coronel Baena i que també ha tingut coneixement de la investigació del’procés, s’ha ajornat ‘sine die’ fins a trobar algun altre moment lliure en l’agenda del judici.

Relacionats