Dissabte, 23 Febrer 2019

Torrent: “Estem disposats a fer el que calgui però reclamo una estratègia conjunta”

El president del Parlament reconeix que el republicanisme no s'ha explicat bé en es últims mesos

|

Segueix-nos a

El president del Parlament, Roger Torrent, ha assegurat que és necessari tenir una estratègia conjunta per avançar en el sobiranisme i ha donat pas a l’autocrítica quan ha reconegut que aquests últims mesos els partits independentistes no s’han explicat bé, però ha afirmat que estan en plena disposició “per fer el que calgui”.

En una entrevista a Els Matins de TV3, el president de la Cambra ha subratllat que les diferències evidents que han esclatat aquests últims dies entre JxCat i Erc “són de caràcter retòric i no de fons”. Torrent ha reclamat “majories” perquè el govern de Torra i Aragonès pugui avançar i prosperar, i ha afegit que “anirem caminant cap a l’objectiu polític comú que ens hem marcat”.

   

Respecte els quatre diputats suspesos, Torrent alerta que “l’informe dels lletrats deia que posàvem en risc totes les votacions del parlament” i admet que l’escenari la cambra és diferent perquè l’independentisme ha perdut la majoria, però assegura que “s’ha fet la feina i s’ha garantit el mecanisme. El mateix diputat és qui decideix si s’hi vol acollir”.


Seguiu-nos a:

MÉS LLEGITS

571 Seguir
61,939 Seguir