Dijous, 19 de Setembre de 2019 - Edició 420
La República

TMB adjudica l’explotació de la publicitat en autobusos per als pròxims tres anys i mig a Exterion Media Spain

ACN Barcelona.-TMB ha adjudicat l’explotació de la publicitat a la flota d’autobusos per als pròxims tres anys i mig a Exterion Media Spain, SAU, que substituirà al Grup Promedios, encarregat […]

Avatar
Agències 12/09/2019

ACN Barcelona.-TMB ha adjudicat l’explotació de la publicitat a la flota d’autobusos per als pròxims tres anys i mig a Exterion Media Spain, SAU, que substituirà al Grup Promedios, encarregat de la gestió dels serveis publicitaris des de fa deu anys. Així ho ha resolt el Comitè de Contractació de TMB com a resultat del concurs públic iniciat el juny passat. El nou contracte, que entrarà en vigor a partir del mes que ve, aportarà a TMB almenys 30,6 milions d’euros en els tres anys i mig de vigència del contracte. Així, es calcula que suposarà prop de 8,7 milions d’euros anuals, una mitjana que representa un augment del 50% respecte dels cànons percebuts el 2018 pels mateixos conceptes.

Exterion Media Spain s’ocuparà de la publicitat estàtica (interior i exterior) i audiovisual de la flota convencional d’autobusos de TMB, així com de la publicitat estàtica dels vehicles del Barcelona Bus Turístic (que fins ara es gestionava internament) i la publicitat en format digital del conjunt de la flota.

Relacionats