Dilluns, 23 de Setembre de 2019 - Edició 424
La República

Teresa Cunillera, més repressiva que Enric Millo

La Delegació del Govern Espanyol ha informat a la Junta Electoral Central (JEC) que a les 15.00 hores d’aquest dimarts el Palau de la Generalitat i vuit conselleries del Govern […]

Avatar
Agències 19/03/2019

La Delegació del Govern Espanyol ha informat a la Junta Electoral Central (JEC) que a les 15.00 hores d’aquest dimarts el Palau de la Generalitat i vuit conselleries del Govern català continuaven exhibint llaços grocs, segons informa l’Executiu espanyol.

En l’escrit remès a la Junta Electoral Central, la Delegació del Govern de l’Estat de Catalunya indica que els edificis que seguien exhibint els llaços grocs a l’hora que expirava la pròrroga de la JEC per retirar-los eren els següents: Palau de la Generalitat i conselleries de Governació i Relacions Institucionals; Cultura; Territori i Sostenibilitat; Empresa i Ocupació; Interior; Economia i Coneixement; Agricultura, Ramaderia i Pesca, i Salut. En tots aquests edificis, conforme a les fotografies enviades a la Junta Electoral Central a requeriment seu, continuaven exhibint-se aquest dimarts a les 15.00 els citats llaços grocs.

El Govern d’Espanya recorda que la JEC és competent per fer els següents passos, tant si decidís remetre els fets a la Fiscalia com si ordenés a les forces d’ordre públic el compliment de la seva instrucció de retirar els llaços. En aquest últim cas, la tasca de retirar aquests llaços grocs correspondria als Mossos d’Esquadra, com a policia integral a la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Relacionats