Divendres, 23 d'Agost de 2019 - Edició 393
La República

Saül Gordillo serà el president de la CCMA

Junts per Catalunya, ERC,  Ciutadans i PSC han pactat la renovació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, organisme que serà presidit pel periodista Saül Gordillo, actual director de Catalunya […]

Redacció
Redacció 05/12/2018
Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio / ACN

Junts per Catalunya, ERC,  Ciutadans i PSC han pactat la renovació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, organisme que serà presidit pel periodista Saül Gordillo, actual director de Catalunya Ràdio. A més de Gordillo, els republicans també proposen pel consell de Govern de la CCMA a Rosa Romà; mentre que Junts per Catalunya presenta com a candidats a Miquel Calçada i Sílvia Cóppulo.

Pel que fa al PSC, l’escollit és el gestor cultural Xavier Marcé i Ciutadans encara no ha triat el nom. Tal com publica El NacionalERC nomenarà el director de TV3 i el cap d’informatius; invertint l’ordre a Catalunya Ràdio, on Junts per Catalunya tindrà la decisió a les seves mans.

El digital cita els noms dels periodistes Xevi Xirgu o Jofre Llombart com les persones que ocuparien la direcció dels mitjans públics.

 

Relacionats