Dimarts, 23 de Juliol de 2019 - Edició 362
La República

Sabrià: “No hi ha cortesia parlamentària quan no et dignes a mirar els familiars dels presos polítics al Parlament”

ERC diu que el ‘No’ a Iceta és inevitable

Gerard Sesé
Gerard Sesé 15/05/2019
Sergi Sabrià, portaveu d'ERC al Parlament | @Esquerra_ERC

Sergi Sabrià, portaveu d’Esquerra al Parlament de Catalunya ha ofert una roda de premsa aquest migdia on ha ratificat el ‘No’ del seu grup a fer senador Miquel Iceta, que el PSOE pretén fer senador. Sabirà ha explicat que mantenen “la mà estesa” amb el PSOE però que “així no es fan les coses” i, per tant, que el ‘No’ d’ERC “era inevitable”.

El republicà ha advertit que “per imposar pressupostos, per posar noms a l’aeroport, per fer màrqueting electoral amb un Iceta president del Senat que no comptin amb nosaltres” i ha sentenciat que “ningú ens pot parlar de cortesia parlamentària” tot recordant certes actituds del PSC: “No hi ha cortesia parlamentària quan decideixes empresonar els teus companys d’escó, apliques el 155 o quan no es van dignar a mirar els familiars dels presos polítics al Parlament”.

Així doncs, ha remarcat que “el Parlament no és súbdit de ningú” i que “si volen repartir cadires, que ho facin, però que no esperin que el Parlament de Catalunya els hi faci la feina, una mica de respecte als diputats i diputades catalans i a les institucions del nostre país”.

Relacionats