Diumenge, 25 d'Agost de 2019 - Edició 395
La República

Rivera intenta amagar el fracàs de dissabte amb nostàlgia

El líder de Ciudadanos, Albert Rivera, ha fet referència a la manifestació del 8 d’octubre de l’any passat per empoderar els constitucionalistes obviant així el fracàs de la convocatòria d’aquest […]

Redacció
Redacció 08/10/2018

El líder de Ciudadanos, Albert Rivera, ha fet referència a la manifestació del 8 d’octubre de l’any passat per empoderar els constitucionalistes obviant així el fracàs de la convocatòria d’aquest diumenge a la plaça de Sant Jaume on, segons la Guàrdia Urbana, s’hi van aplegar un miler de persones. El president nacionalista espanyol ha reivindicat “l’esperit del 8 d’octubre” per combatre el sobiranisme.

En un esmorzar informatiu que ha ofert a la premsa aquest dilluns al matí, Rivera ha subratllat que “Un milió de constitucionalistes vam sortir al carrer, junts”. “Independentment d’ideologies, de manera cívica”, ha destacat.

Insisteix en l’atac a l’independentisme

El líder de Ciudadanos, Albert Rivera, ha lamentat que l’aprovació de les lleis del Congreso depenguin de partits com ERC i PDeCAT i que, per tant, Espanya depengui de “com té el dia Torra”, el president de la Generalitat. “Que trist que 47 milions de persones estiguin en mans d’un senyor que ens anomena bèsties tarades”, ha afegit.

Relacionats