Dissabte, 17 d'Agost de 2019 - Edició 387
La República

Planeta ven el grup editorial francès Editis per 900 milions d’euros

El grup de comunicació francès Vivendi ha anunciat l’acord amb el Grup Planeta per la compra d’Editis, segon grup editorial francès per una import d’uns 900 milions d’euros. Editis aplega […]

Ramon Moreno
Ramon Moreno 16/11/2018

El grup de comunicació francès Vivendi ha anunciat l’acord amb el Grup Planeta per la compra d’Editis, segon grup editorial francès per una import d’uns 900 milions d’euros. Editis aplega segells com Nathan, Robert Laffont, Plon Bordas y Le Cherche Midi, i es el segon grup editorial francès darrera Hachette Livre.

“L’adquisició d’Editis permetrà a Vivendi afegir una nova pedra a la construcció d’un gran grup industrial centrat en les mitjans de comunicació, els continguts i la comunicació”, ha anunciat l’empresa en un comunicat, que també fa referència am sector dels audiollibres.

Diferents informacions situen el deute bancari de Planeta Corporación en 1360 milions d’euros l’any 2016, un deute que s’està ara mateix renegociant per part de la família Lara i el president del grup, Josep Crehueras, per tal de reduir-ne una part.

Relacionats