Diumenge, 18 d'Agost de 2019 - Edició 388
La República

Petrolis independents pagarà 100 inscripcions del Consell per la República a jubilats o estudiants que no puguin fer-ho

Petrolis Independents i Petro7 han decidit que es faran càrrec del pagament de 100 inscripcions de persones que en aquest moment no poden invertir els 10€ i registrar-se al Consell […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 30/11/2018

Petrolis Independents i Petro7 han decidit que es faran càrrec del pagament de 100 inscripcions de persones que en aquest moment no poden invertir els 10€ i registrar-se al Consell per la República posat en marxa per Catalan Council.

La campanya és una iniciativa que va dirigida a jubilats i estudiants que ho necessitin. Aquesta acció la canalitzen a través d’un grup de voluntaris que durant aquest cap de setmana muntaran quatre parades en diferents llocs de Catalunya.

El dissabte 1 de desembre estaran a Vilafranca del Penedès (Fira Consum Estratègic) de
10h a 20h i a Folgueroles (Centre Cultual) de 18h a 20h. El diumenge 2 de desembre estaran a Copons (Fira Alta Anoia Experience) de 10h a 14h i a Lledoners (Centre Penitenciari-Pla de Lledoners) de 10h a 14h.

En Joan Canadell i Jordi Roset són els primers a fer aquesta iniciativa i animen
l’empresariat català a sumar-s’hi.

Segons els organitzadors, el Consell per la República no necessita 1 milió ‘inscrits perquè tiri endavant, però com més persones estiguin registrades més força tindrà. Canadell i Roset recorden que el Consell era un compromís del programa electoral dels partits de govern amb què van guanyar les eleccions el 21D i no comparteixen que no s’estigui fent prou campanya.

“Si, de nou, ha de ser la societat civil qui pressioni, ho farem. Nosaltres fa dies que ho fem
amb xerrades pel territori; ara a més amb aportacions econòmiques”.

Relacionats