Dimarts, 2 de juny de 2020 - Edició 677
La República

Iceta no serà president del Senat

Joan Puig
Joan Puig 12/05/2019

Aquell partit independentista que faci possible que Iceta presideixi el Senat podrà guanyar les eleccions, però no convencerà. Qui ho faci voldrà dir que segueix els designis dels lobbys mediàtics que aposten clarament per evitar l’enfrontament amb la capital i que intoxiquen per a pressionar ERC i JuntsxCat a que facin un gest de submissió.

Iceta, Arrimadas o Cayetana són el mateix: són els responsables de la repressió a Catalunya amb el 155 o sense ell, estic convençut que no cauran a la trampa que els hi estan preparant, estic convençut que cap diputat independentista votarà l’Iceta que ha demostrat aquets darrers mesos que és una mala persona, un veritable encantador de serps que porta 40 anys a la cadira de la política i que com a gat vell aprenent de Rubalcaba o Zaragoza ara vol amb la llàgrima a la mà, i una cortesia parlamentària que ell mai ha fet i que seria un traïció a l’esperit de l’1-O.

Seria d’agrair que els partits independentistes fossin clars i no donessin lloc a especulacions mediàtiques que l’únic que provoquen desencís a la bona gent que va fer possible el referèndum o que va fer possible el terratrèmol a la Cambra de Comerç de Barcelona. No costaria res que en una roda de premsa conjunta de JuntsxCat, ERC i si volgués la CUP deixessin clar que Iceta no serà senador i menys president de l’eina que aprova un futur 155.

Que el PSOE recuperi aquella figura de senador per designació real i col•loqui Iceta al capdavant de la futura repressió seria el somni humit d’Espanya. Que un català lideri la repressió espanyola vers la seva colònia més productiva. Per sort Iceta no serà senador ja que els diputats independentistes estaran a l’alçada de la gent que desitja una República Catalana lliure.

Relacionats