Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Benvinguts a LaRepublica.cat

Comencem una nova etapa editorial. Amb l’adéu del directe!cat, després d’onze anys de trajectòria d’informació i anàlisi independentista, avui donem el tret de sortida de La República, un nou diari […]

Avatar
Editorial 25/07/2018

Comencem una nova etapa editorial. Amb l’adéu del directe!cat, després d’onze anys de trajectòria d’informació i anàlisi independentista, avui donem el tret de sortida de La República, un nou diari per a un nou país. Una capçalera digital que consolidi un model de comunicació d’acord amb la voluntat majoritària del poble de Catalunya i que treballi per la consecució i el reconeixement internacional de la República catalana.

Us donem la benvinguda després de molts esforços, de mesos plens de decisions compartides amb tot l’equip de la redacció. Fa dos anys vàrem encetar la idea del que avui és LaRepublica.cat. Fèiem aquest pas amb determinació, registrant el domini i la marca. L’aposta era ferma.


Avui encetem públicament aquest projecte que de mica en mica anirà agafant múscul
per, ja el mes de setembre, celebrar en societat el naixement d’aquesta nova capçalera que humilment recull el desig de més de dos milions de catalans: La República.

Desitgem que us feu vostra La República. Un diari jove, amb ganes d’interactuar amb els lectors i amb un compromís irrompible amb els valors republicans. Feu vostre La República amb el contacte directe amb el compte lectors@larepublica.cat.