Dimecres, 18 de Setembre de 2019 - Edició 419
La República

Òmnium situa la sentència de l’1-O com “el final d’una etapa i l’inici d’un moment diferent”

Per la seva banda; Elisenda Paluzie, presidenta l’Assemblea Nacional Catalana, creu que “l’11 de setembre s’ha de veure que la ciutadania està preparada i no abandona la lluita”

Aleix Ramirez Morlans
Aleix Ramirez Morlans 31/07/2019
Imatge conjunta de Marcel Mauri i Elisenda Paluzie / ACN

Marcel Mauri considera que la sentència del judici de l’1 d’octubre serà “el final d’una etapa i l’inici d’un moment diferent”, ha explicat el vicepresident d’Òmnium en una roda de premsa conjunta amb Elisenda Paluzie. Per la seva banda, la presidenta de l’ANC creu que “l’11 de setembre s’ha de veure que la ciutadania està preparada i no abandona cap lluita”. Els responsables totes dues entitats apunten que “cal escenificar una unitat dels partits polítics”.

Paluzie ha reconegut “diferències però tots confluïm cap al mateix objectiu de la independència”. Sobre la polèmica de l’absència, a la Diada, d’una zona destinada als partits polítics, l’Assemblea assegura que “ja s’han explicat les raons en la darrera reunió del Consell per la República”. Seguint el discurs de Carles Puigdemont, Paluzie ha advertit que “la paret que tenim al davant és tan gran que entre tots hem de fer el màxim esforç”.

Relacionats