Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

[Vídeo] Un grup de feixistes ataca una paradeta de l’ANC

La plaça de Tetuan de Barcelona ha estat l’escenari d’uns incidents provocats per un grup de feixistes. Amb banderes espanyoles, aquests individus han increpat les persones que es trobaven en […]

Redacció
Redacció 12/01/2019

La plaça de Tetuan de Barcelona ha estat l’escenari d’uns incidents provocats per un grup de feixistes. Amb banderes espanyoles, aquests individus han increpat les persones que es trobaven en una parada informativa de l’Assemblea Nacional Catalana.

“Un grup de vint persones han entrat a la plaça i han tapat tots els accessos per evitar que poguéssim sortir”, ha explicat un testimoni dels fets a La República. Segons aquesta versió, els ultres haurien robat un telèfon mòbil a una persona que estava fent els tràmits per inscriure’s al Consell per la República.

Els mateixos testimonis apunten que el grup de feixistes “eren gent molt ben organitzada, amb càmeres de vídeo. En aquest sentit, els simpatitzants de l’ANC denuncien que a l’hora d’intentar amb els atacants, alguns d’aquests “han ensenyat una placa de policia”.