Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

[Vídeo] Rivera voldria expulsar els catalans que “no se sentin còmodes vivint a Espanya”

Albert Rivera ha trobat la solució al conflicte polític entre Catalunya i Espanya: expulsar tot aquell que “no se senti còmode” amb l’Estat. Ho ha dit en una conversa al […]

Redacció
Redacció 22/12/2018
Albert Rivera, president de Ciudadanos / Ciudadanos

Albert Rivera ha trobat la solució al conflicte polític entre Catalunya i Espanya: expulsar tot aquell que “no se senti còmode” amb l’Estat. Ho ha dit en una conversa al programa ‘Al Rojo Vivo’ sobre els resultats de la reunió entre Pedro Sánchez i Quim Torra, amb el periodista de La Sexta, Antonio García Ferreras.

“Es verdad que hay un montón de catalanes que no se sienten cómodos en España, por desgracia para todos”, diu Ferreras i el líder de Ciudadanos contesta que la solució és que aquestes persones (milions de catalans) marxin. “No es obligatorio estar viviendo en España”, contesta. I es queda tan ample per afegir que Espanya “és un país democràtic”. Un país democràtic no obliga aquells que no estiguin amb les idees del règim a exiliar-se.

Sentides les paraules de Rivera, només queda preguntar-se una cosa. Per què la seva formació es va ofendre tant quan Núria de Gispert va animar Inés Arrimadas a marxar de Catalunya si el que feia és anar contra els interessos dels catalans? Per què aleshores va ser tan greu i ara ningú hi ha parat atenció? On són tots aquells mitjans de comunicació que van escandalitzar-se amb les paraules de l’expresidenta del Parlament?