Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

[Vídeo] Mijoler canta les quaranta al Govern per haver cedit al “xantatge” d’Aena

L’alcalde del Prat de Llobregat acusa el Govern de deslleialtat absoluta per haver pactat amb el Gobierno uns acords no consensuats a la taula institucional i titlla d’inadmissible el pacte. Mijoler demana la compareixença de Puigneró i d’Aragonès per donar explicacions, ja que considera que han cedit i s’han posat en la posició que demanava Aena en el minut 1

Redacció
Redacció 03/08/2021

Lluís Mijoler ha criticat durament la “deslleialtat absoluta del Govern de la Generalitat” en unes declaracions que ha fet al Prat TV. Ha acusat al Govern d’haver cedit, ja que segons Mijoler ha pactat amb el Gobierno uns acords no consensuats en la taula institucional. El líder del Prat en Comú ha demanat, a més a més de la compareixença de Puigneró, la d’Aragonès, ja que és qui els va convocar a la taula institucional i espera que els donin explicacions.

Mijoler ha titllat el pacte d’inadmissible i ha condemnat que Puigneró d’haver cedit al xantatge fent-los fer una feina que no ha servit per res i que els ha cremat. L’alcalde del Prat ha criticat que el Govern s’hagi posat exactament en la posició que els havia demanat Aena en el minut 1 en què es deia que “Ustedes ahora digan que sí ahora y luego ya lo estudiaremos.”

Els comuns havien expressat la seva oposició a l’ampliació de l’Aeroport El Prat, per les conseqüències mediambientals que suposa i, en el vídeo ha comunicat el seu malestar perquè el pacte del Govern s’hagi fet amb “nocturnitat”. Entre aquestes oposicions a l’ampliació també hi ha hagut la d’altres figures destacades com Quim Torra i del cap de llista de Junts al Prat Llobregat, Gerard Valverde.