Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

VÍDEO | Ibai Llanos i Gerard Romero truquen durant un ‘stream’ a Ada Colau per fer-li una peculiar sol·licitud

Colau s’ha mostrat disposada a estudiar la sol·licitud dels ‘streamers’, tot indicant que seria “bo per a la projecció de la ciutat”

Maria Garcia 04/02/2023
Foto: @IbaiLlanos

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha sorprès tots els públics apareixent en una emissió en directe a Twitch del famós streamer Ibai Llanos amb l’experiodista Gerard Romero. Els dos debatien sobre la millor manera de revelar el nou jugador de la Kings League, la nova lliga de futbol presidida per Gerard Piqué i formada per 12 equips que són propietats d’altres streamers reconeguts al món digital, quan Ibai ha trucat en directe l’alcaldessa per demanar-li un gran acte a Barcelona per tal d’anunciar aquest fitxatge. Per a sorpresa de tothom, Colau s’ha mostrat disposada a estudiar aquesta sol·licitud, tot indicant que seria “bo per a la projecció de la ciutat”, malgrat apuntar que li fa falta més “concreció”.

La trucada ha estat motivada per Romero, que ha enviat una sèrie de missatges a Colau per tal que s’unís mitjançant una trucada a l’emissió en directe, que en aquell moment comptava amb 1 milió d’espectadors.

“Et confessaré perquè he acceptat, perquè era una mica boig. Pensa que jo vinc de fer dos casaments i una reunió, i surto de la reunió i em trobo amb els teus missatges”, explica Colau per telèfon. “Però jo en l’Ibai confio perquè, com a mare, gràcies a l’Ibai el meu fill d’11 anys es va interessar pel que eren els impostos, i tenim un referent en ell. L’Ibai em té guanyada”, afegeix l’alcaldessa, fent referència a les declaracions de l’streamer d’un temps enrere en les quals assegurava que mai marxaria a Andorra per tal de pagar menys impostos.

Llanos agraeix els afalacs de Colau, però matisa que la trucada ha estat una mica precipitada perquè l’acord encara no està tancat. Tanmateix, posats a somiar, Ibai explica que, en cas que es tanqués l’acord, li agradaria que “en algun lloc de Barcelona poguéssim fer alguna cosa especial per anunciar-lo”, com ara la Sagrada Família o la Torre Agbar.

L’alcaldessa respon que això es pot “parlar” si és perquè faran “una cosa bona per a la promoció de la ciutat”, però matisa que necessita més concreció per tal de tirar-ho endavant.

La trucada conclou amb els streamers assegurant que deixen la porta oberta i, un cop es confirmi el fitxatge, asseguren que es posaran en contacte amb l’Ajuntament de Barcelona.