Dissabte, 1 abril 2023

[Vídeo] Ayuso: “Les pedres del Mur de Berlín són les que es llencen a la Guàrdia Civil i la Policia Nacional a Barcelona”

|

Segueix-nos a

“Les pedres que van aixecar el mur de Berlín són les mateixes que es llencen als agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional a Barcelona”. Són paraules de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, en un acte de campanya pel 10-N dels populars aquest diumenge, en el qual va demanar que es posi també el focus en els joves perquè no “escoltin cants de sirena” dels que “alimenten l’odi en forma de nacionalismes, que empobreixen i creen frustració”.

Ayuso va instar a mirar al passat tres dècades després de la caiguda del Mur de Berlín i va exposar que les barreres físiques com aquesta són “l’última cadena de molts murs ideològics”. En aquesta línia, va alertar que el mur que es va construir a la capital alemanya pot ser com els “murs transparents que es poden posar a tota Europa” i va demanar enderrocar “la pedra que fins i tot divideix avui el menjador d’una casa entre dos germans”. No va dir res, però, del mur real que hi ha a les fronteres de Ceuta i Melilla i que tant de patiment ha causat amb el PP al Gobierno.

   

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK