Dissabte, 5 de desembre de 2020 - Edició 863
La República

Vergés para els peus a Simón: “Qui sap el que passa a Catalunya som nosaltres”

“Les dades les tenim nosaltres. Som nosaltres els que tenim la capacitat de prendre aquestes decisions, de fer propostes de desconfinamient, d’analitzar els indicadors, de proposar el que creiem que és millor”

Redacció
Redacció 23/05/2020
Pla mitjà de la consellera de Salut, Alba Vergés, en roda de premsa el 22 d'abril del 2020 (horitontal)

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha respost als comentaris de el director de el Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries de l’Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, que va dir que li preocupaven les dades de l’coronavirus a Catalunya: “Amb tot el respecte per al senyor Fernando Simón, que és molt bon professional i l’hi valoro molt, qui sap el que passa a Catalunya som nosaltres “.

En roda de premsa telemàtica aquest dissabte, Vergés ha afirmat que la Generalitat ha realitzat “un esforç enorme per tenir tota la informació” sobre els casos de coronavirus, a més de donar-la i publicar-la cada dia des de fa setmanes.

“Les dades les tenim nosaltres. Som nosaltres els que tenim la capacitat de prendre aquestes decisions, de fer propostes de desconfinamient, d’analitzar els indicadors, de proposar el que creiem que és millor” i d’oferir aquestes xifres a el públic, ha assegurat.

Relacionats