Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Una consellera del Govern nega haver ajudat el PP a aplicar el 155

Elsa Artadi ha sortit al pas d’una polèmica sobre la seva implicació, també la del vicepresident Pere Aragonès, en l’aplicació del 155. En una entrevista a l’ABC, l’enviat del PP […]

Redacció
Redacció 04/02/2019
Exterior del Palau de la Generalitat / Wikimedia Commons

Elsa Artadi ha sortit al pas d’una polèmica sobre la seva implicació, també la del vicepresident Pere Aragonès, en l’aplicació del 155. En una entrevista a l’ABC, l’enviat del PP per pivotar la intervenció de la Generalitat assegura que els dos membres de l’actual l’executiu “van ser dos col·laboradors admirables i complidors”.

En el Govern Puigdemont i durant el 155, Artadi va ser directora general de Coordinació Interdepartamental i Aragonès, secretari d’Economia. Roberto Bermúdez de Castro també assegura que va comptar amb l’ajuda de Víctor Culell, secretari del Govern i Josep Lluís Cleries, senador del PDeCAT.

Respecte de Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, el polític del PP creu que durant el procés “han actuat com un llop amb pell de xai”. Bermúdez de Castro insisteix a menysprear altres dirigents com el conseller Josep Rull i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.