Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Un exdirigent de Societat Civil Catalana es mofa de “la beatificació de Junqueras”

|

- Publicitat -

L’exvicepresident de Societat Civil Catalana, Joaquim Coll, ha criticat “la beatificació” d’Oriol Junqueras. En un article d’opinió a El Periódico, l’historiador i escriptor denuncia que les dedicatòries de Gabriel Rufián, des del faristol del Congrés dels Diputats, al president d’ERC i vicepresident legítim són “l’abús del sentimentalisme, el recurs constant al sofriment dels seus fills i la incapacitat de demanar perdó”.

Publicitat

Precisament Rufián és un altre dels protagonistes de l’article de Coll, sobretot a partir del paper que ha adoptat , en les darreres setmanes, el diputat republicà a la cambra espanyola. “Durant anys ha encarnat la figura de quinqui i ara s’abona al discurs de la responsabilitat”, explica l’antic dirigent de l’entitat ultra. En aquest sentit, Joaquim Coll no s’oblida de les promeses de Rufián de marxar del Congrés en 18 mesos o el seu polèmic tweet de les 155 monedes de plata. Com a conclusió, l’historiador assegura que ERC volia un govern PSOE – Podem per així canviar el Codi Penal i modificar de forma retroactiva el delicte de rebel·lió.

Et pot interessar  Cs pretén impulsar la creació d'una comissió d'investigació sobre la presumpta relació d'ERC amb Tsunami
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió