Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Un exdiputat de C’s visita els presos polítics a Lledoners

Alexis Marí, exdiputat de Ciudadanos a les Corts valencianes, va visitar ahir els presos polítics de Lledoners. Segons ha avançat el Diari La Veu, l’exdiputat va trobar-se amb Josep Rull, Jordi Turull, Jordi Sànchez i […]

Redacció
Redacció 06/01/2019

Alexis Marí, exdiputat de Ciudadanos a les Corts valencianes, va visitar ahir els presos polítics de Lledoners. Segons ha avançat el Diari La Veu, l’exdiputat va trobar-se amb Josep Rull, Jordi Turull, Jordi Sànchez i Quim Forn.

Dues piulades misterioses van anunciar la trobada, en la darrera afirmava que havia tornat de Catalunya amb “un regal i tres somriures”.


L’antic diputat de Ciudadanos, va visitar a Carles Puigdemont a Waterloo el novembre passat. Ho va fer amb la també exdiputada taronja Carolina Punset. Els de Ciudadanos van decidir expulsar-la llavors del partit per aquest fet. Marí, en canvi, va ser expulsat de Ciudadanos en denunciar la falta d’inversions del govern central a València. L’11 de desembre passat va visitar a Oriol Junqueras a Lledoners, un encontre que va ser agraït pel polític republicà.