Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Un advocat publica un manual per treure llaços grocs

Consells per tal de no ser multat en despenjar llaços grocs si ets identificat. Així recull el diari El Español els tretze consells de l’advocat Ignacio W. Palacios. “Tot un […]

Redacció
Redacció 21/08/2018
Imatge de llaços grocs / ACN

Consells per tal de no ser multat en despenjar llaços grocs si ets identificat. Així recull el diari El Español els tretze consells de l’advocat Ignacio W. Palacios. “Tot un manual d’instruccions contra possibles sancions”, assenyala.

Les recomanacions més destacades de l’advocat són “mantenir la calma i demostrar respecte als agents”. Però també aconsella “no fer-se fotos ni vídeos i no fer declaracions”. L’advocat considera una bona opció firmar la denúncia però afegint-hi una frase “Firmo només a efectes de ser notificat”.

Els consells però també recauen sobre la part més “pràctica” de l’acció, com per exemple la manera com tallar els llaços. Palacios recomana fer-ho amb cúters o bé ganivets sense punxa amb fulles menors als 11 centímetres perquè no incompleixin el reglament d’armes.

Exposa que el més òptim és també utilitzar “un tallador de cinturons de seguretat” perquè aquests no poden ser considerats de doble ús en una agressió. I afegeix que, a més a més, “són barats i es troben amb facilitat per internet”.

A més a més, també recomana l’ús de màscares per evitar ser reconegut.