Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Turull: “Abans parlàvem de clavegueres de l’Estat, ara ja podem parlar d’Estat convertit en claveguera”

El candidat a presidir JxCat exigeix que els partits que s’han aprofitat de l’Operació Catalunya es disculpin

Agències 22/05/2022
El candidat a secretari general de JxCat, Jordi Turull, amb el primer tinent d'alcalde de Lleida, Toni Postius, i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, remenant una cassola a l'Aplec del Caragol de Lleida Data de publicació: diumenge 22 de maig del 2022, 13:28 Localització: Lleida Autor: Anna Berga

El candidat a presidir Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha afirmat que ja no es pot parlar de “clavegueres de l’Estat”, sinó que “l’Estat s’ha convertit en una claveguera” i que està disposat “a tot per la unitat d’Espanya”.

“Els drets i llibertats queden en un racó, poden alterar processos electorals, fer informes falsos i tupinades als judicis. És un estat corcat”, ha dit a Lleida on aquest diumenge ha visitat l’Aplec del Caragol. Turull ha valorat així el retorn del rei Juan Carlos I i les greus declaracions a TV3 de l’excomissari José Manuel Villarejo.

Sobre l’Operació Catalunya, ha demanat “prendre nota” i remarca que aquelles persones que es van “aprofitar” dels informes falsos haurien de disculpar-se.