Dimarts, 16 d'agost de 2022 - Edició 1482
La República

Violació grupal al mig del carrer a València

La víctima tornava a casa quan va ser abordada i agredida sexualment sobre un cotxe per tres desconeguts

Redacció 02/07/2022

Una noia de 26 anys que va ser abordada per tres desconeguts de matinada en un cèntric carrer de València el passat dissabte 18 de juny. Els assaltants la van agredir sexualment sobre el capó d’un cotxe mentre la víctima demanava ajuda sense que ningú no respongués. Segons va denunciar l’agredida només sortir de l’hospital, dos dels atacants la van subjectar per la força i la van abocar sobre un capó d’un cotxe mentre el tercer la penetrava.

De moment no s’han produït detencions i agents de la Unitat d’Atenció a la Família ia la Dona (UFAM) de la Policia Nacional de València intenten identificar els autors d’aquesta nova agressió sexual en manada . Per això compten amb les escasses dades facilitades per la víctima, que a causa de la brutalitat de l’atac ja que aquest va ser sorprenent, per l’esquena, amb prou feines va arribar a veure els seus agressors.

Els investigadors ja han sol·licitat els enregistraments de les càmeres de seguretat dels establiments propers al lloc per comprovar si hi ha imatges de la violació o dels presumptes agressors , no només durant l’atac, sinó en els moments anteriors, quan van seguir i acorralar la noia, i posteriors, quan van fugir del lloc.

Els sospitosos tenen entre 25 i 30 anys i són possiblement espanyols, tenint en compte la descripció realitzada per la noia, poc precisa pel tipus d’atac i el bloqueig traumàtic patit per la violència de l’atac.

Eren passades les quatre de la matinada del 18 de juny quan, en un carrer pròxim a la plaça de bous de València, la noia tornava a casa després d’haver sortit de festa en companyia d’un amic de qui es va acomiadar després de sortir d’una discoteca a Russafa. Poc després i quan la noia es dirigia caminant a casa seva, tres desconeguts la van abordar i la van violar en grup sobre un vehicle al mig del carrer, mentre era subjectada contra el capó perquè no els veiés la cara.

Quan els violadors es van cansar i la van abandonar, la jove es va quedar totalment bloquejada i va continuar a peu fins a casa seva en situació de xoc, fins al punt que ni tan sols es va adonar que no portava els pantalons, que es va haver de quedar tirat al punt on va ser agredida sexualment. Un cop a casa, va trucar a una amiga que va ser la que va alertar el servei d’emergències 112, gràcies a la qual cosa va acudir al domicili una patrulla de la Policia Local de València, que la va portar a l’hospital i li va procurar la primera assistència on va ser examinada pel metge forense de guàrdia, que va certificar l’existència de lesions pròpies d’una violació.