Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Una tempesta d’aigua, pedra i vent afecta zones fruiteres del Segrià i la Noguera

Caldrà esperar a les pròximes hores per avaluar si s’han produït danys en cultius agrícoles

Agències 16/08/2022
Un arbre arrencat pel vent a Alcarràs Data de publicació: dimarts 16 d’agost del 2022, 17:53 Localització: Alcarràs Autor: Cedida per l'Ajuntament d'Alcarràs

Una tempesta, acompanyada de pedra i vent ha afectat aquesta tarda zones fruiteres de les comarques del Segrià i la Noguera. El mal temps ha arrencat cap a dos quarts de tres de la tarda a la zona centre del Segrià i ha anat avançant cap a la Noguera.

Al seu pas, ha deixat aigua, pedra i un fort vent en municipis com ara Alcarràs, Lleida o Torrelameu, entre altres, segons l’ADV Terres de Lleida. La pedra que ha caigut, molt barrejada amb aigua, era petita. De moment, no es té constància de danys en cultius agraris tot i que no es descarta que se n’hagin pogut produir. En aquest sentit, caldrà esperar a les pròximes hores per avaluar l’afectació en l’agricultura.

Al marge de les possibles afectacions en cultius, l’intens vent que acompanyava la tempesta ha trencat rames i ha provocat la caiguda d’algun arbre, i també ha inundat carrers en poblacions com ara Alcarràs o Lleida.