Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Restablerta la circulació de trens entre Manresa i Terrassa

Protecció Civil demana a la ciutadania que tingui precaució en els desplaçaments

Redacció 18/08/2022

Les fortes tempestes a Catalunya que estan descarregant en diferents indrets de Catalunya han paralitzat la circulació de trens de l’R4 entre Manresa i Terrassa aquesta tarda. Fins ara les afectacions podien superar els 30 minuts, però a poc a poc s’estan restablint.


D’altra banda, el Servei Meteorològic de Catalunya ha avisat de la possibilitat que durant les pròximes hores pugui descarregar pedra, es formin ratxes de vent superiors als 90 quilòmetres per hora, esclafits o tornados al Barcelonès, Baix Llobregat i Vallès Occidental. Protecció Civil demana a la ciutadania que tingui precaució en els desplaçaments.

Fins a les 18 h els Bombers han atès 32 avisos per pluja, la gran majoria a la regió metropolitana sud, sobretot al Baix Llobregat i el Garraf. La majoria dels serveis han estat per inundacions, embornals embussats o caigudes d’arbres.

Pel que fa a les carreteres a la C-32 es registren aturades a l’altura de Sitges en tots dos sentits de la marxa a causa de la pluja. Prèviament, aquest també s’ha hagut de tallar la C-25 a Arbúcies en direcció Lleida per inundacions. En aquest cas, la situació ja es troba normalitzada.