Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

Societat Civil Catalana amenaça amb violència si els independentistes surten al carrer massivament en defensa de la independència

Atien l’odi contra Catalunya i els demòcrates catalans, recorda la campanya de l’odi de d’aquella radio ruandesa condemnada per crims de lesa humanitat, volen implementar l’Ulster

Redacció
Redacció 05/10/2019
El president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez Costa

L’entitat demana a Torra que “deixi de ser un activista insurreccional” o “marxi i convoqui eleccions”

El president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez Costa, ha advertit que si el sobiranisme “va a un escenari de desbordament i insurrecció”, ells sortiran “massivament al carrer”. “Més que un tsunami volem una onada de tranquil·litat per refer Catalunya i canviar-la i això no es fa convocant i agitant al carrer”, ha lamentat en una atenció als mitjans poc abans de l’acte de commemoració de la manifestació unionista del 😯 del 2017. En aquest sentit, el líder de SCC ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que “deixi de ser un activista insurreccional” i “es converteixi en el president de tots els catalans”. “Si no en sap o no vol o no pot que marxi i convoqui eleccions, que els catalans tenim ganes de votar”, ha reclamat.

El president de SCC també ha assegurat que no calen “ni tsunamis ni marxes” sinó que els catalans “es posin en marxa per refer el país”. Així, ha reivindicat que “més que un tsunami, cal una onada de tranquil·litat i de canvi” i ha apostat per superar la confrontació. “El país no som només nosaltres ni només ells, Catalunya som tots”, ha reblat.

Una plataforma per seguir mentint i crear un marc d’odi i violecia tal i com preconitzava Jordi Cañas: “Os vamos a muntar un Ulster que os vais a cagar”

Sánchez Costa també s’ha referit a la Plataforma d’Afectats pel Procés, que han presentat aquest dissabte, i ha explicat que es tracta d’un “dipòsit de memòria, visibilització i apoderament” de totes les persones “afectades per aquests anys durs”, segons ha considerat. Així, ha detallat que és “un espai per a tots” i que té “esperit de reconciliació”.

Manuel Valls i Cayetana Álvarez de Toledo, dos radicals que només volen atiar l’odi

El primers, un polític fracassat a França que faria caure la cara de vergonya al seu intel·ligent pare, que ha vingut a Catalunya a fer diners casant-se amb una rica hereva de l’extrema dreta. I la segona filla d’una família colonialista espanyola que no suporta que els catalans democràticament decidim la nostra llibertat.

Atien l’odi contra Catalunya i els demòcrates catalans, recorda la campanya de l’odi de d’aquella radio ruandesa condemnada per crims de lesa humanitat, volen implementar l’Ulster

Pla mitjà del regidor a l’Ajuntament de Barcelona Manuel Valls a l’acte de SCC, el 5 d’octubre del 2019. (Horitzontal)