Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

SCC queda retratada per la seva rebequeria davant l’èxit de la Diada

Sembla que l’associació unionista ‘Societat Civil Catalana’ no ha vist les espectaculars imatges aèries de la manifestació de la Diada per la República Catalana d’aquesta tarda a Barcelona. Tot i que […]

Redacció
Redacció 11/09/2018
Una imatge de la manifestació de la Diada/ Marc Puig

Sembla que l’associació unionista ‘Societat Civil Catalana’ no ha vist les espectaculars imatges aèries de la manifestació de la Diada per la República Catalana d’aquesta tarda a Barcelona. Tot i que la xifra de la Guàrdia Urbana -que ha xifrat els assistents en un milió- segur que fa curt, l’entitat sorgida de l’extrema dreta espanyolista encara ha rebaixat més el nombre de persones que creuen que s’han concentrat aquest 11-S per la República catalana, la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

Segons han publicat a Twitter, han fet comptes i els han sortit només 200.000 persones. Uns càlculs que no serien gaire fiables si tenim en compte les xifres d’assistència que publiquen pel que fa a manifestacions d’anys anteriors i -sobretot- que considerin que el 2014 no es va fer cap manifestació per la Diada quan centenars de milers de persones van fer una V gegant a Barcelona per la independència.