Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Sánchez no pot evitar acontentar el nacionalisme espanyol ni tan sols el 17A

Ni tan sols en un dia que hauria de dedicar-se a la solidaritat amb els afectats pels atemptats el president del Gobierno és capaç de no rendir-se al nacionalisme espanyol. […]

Redacció
Redacció 17/08/2018
El president del Gobierno, Pedro Sanchez / ACN

Ni tan sols en un dia que hauria de dedicar-se a la solidaritat amb els afectats pels atemptats el president del Gobierno és capaç de no rendir-se al nacionalisme espanyol. Pedro Sánchez ha substituït la piulada en català en record a les víctimes del 17-A que  havia penjat aquest matí per incloure-hi la bandera espanyola.

Al compte personal de Sánchez, hi apareixien dues piulades amb textos idèntics. La primera en castellà, on es veia una imatge de la Rambla amb el lema ‘Sempre amb les víctimes’ i a la part inferior esquerra l’escut d’Espanya i la bandera espanyola. En canvi, a la piulada en català (amb el mateix text) no hi apareixia ni la bandera ni l’escut. El missatge ha estat penjat poc més d’una hora però després ha estat substitut per un altre que conserva el text i la imatge i hi afegeix la bandera espanyola i l’escut.

Al missatge, el president espanyol apel·la a la unitat per vèncer el terrorisme, mostra “solidaritat amb el dolor de les víctimes” i afirma que Espanya és “un país de pau”.