Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Sala-i-Martin, sobre el pacte de JxCat – PSC a la Diputació de BCN: “De veritat creieu que es pot pactar amb aquesta gent?”

L’economista recorda als juntaires que “estem parlant del partit del 155, dels carcellers, del no a tot i dels bocamolls com Borrell i Zaragoza”

Redacció
Redacció 05/07/2019
Exterior de la seu de la Diputació de Barcelona / ACN

Junts per Catalunya i el PSC estarien negociant un acord per governar la Diputació de Barcelona, unes converses que ja han generat les primeres reaccions. Xavier Sala-i-Martin pregunta als juntaires “si de veritat creieu que es pot pactar amb aquesta gent?”, en referència als socialistes. Per l’economista, la situació és greu perquè “estem parlant del partit del 155, dels carcellers, del no a tot i dels bocamolls com Borrell i Zaragoza”.

En aquest sentit, Sala-i-Martin “espera” que l’acord “no sigui cert”, perquè en cas contrari “seria una vergonya de Junts per Catalunya”. De fet, no seria la primera aproximació de les dues formacions, l’acord ja s’ha materialitzat als consells comarcals del Baix Llobregat i el Garraf; així com en molts altres ajuntaments del territori.

 

  • Espero que això no sigui cert perquè, si ho fos, seria una vergonya de JxCat. El PSC és el partit del 155, dels carcellers, del no a tot i dels bocamolls com Borrell i Zaragoza. De veritat creieu que es pot pactar amb aquesta gent???